Literatura niderlandzka

(Rozmowy) o współczesnej literaturze niderlandzkiej – strona prowadzona przez Fundację Literatura

Waarom schrijversspreken.nl?

IMG_2808

Deze website heeft ook een Nederlandstalige versie, schrijversspreken.nl.

Waarom? Een beknopte uitleg:

Vroeger luisterde men met even grote belangstelling naar hun woorden als naar de toespraken van politieke leiders, betogen van grote filosofen en redes van bevlogen priesters. Nu zijn zij veroordeeld tot de boekenbijlages van steeds slechter verkopende kranten, tv programma’s die zondagochtend worden uitgezonden en tijdschriften die zelfs zíj niet willen lezen. Alleen als ze van geslacht veranderen, een wetenschappelijke megafraude plegen of tweehonderdduizend exemplaren in Amerika verkopen worden zijn door DWDD of Pauw en Witteman uitgenodigd om in soundbytes iets over hun privéleven voor een groot publiek te vertellen.

Er wordt nu niet veel over de literatuur gesproken, er wordt nu niet veel met literatoren gesproken, er wordt nu niet veel aandacht aan literatuur besteed. Misschien aan auteurs, misschien aan boekjes, misschien aan literaire schandaaltjes. Deze website is een plek waar u, Beste Lezer, ouderwetse, saaie en veel te lange interviews met literatoren leest. Als ons dit niet lukt en onze interviews fris, interessant en beknopt zijn: alvast onze excuses.

Meer op schrijversspreken.nl.

 

CONTACT:

E-mail: info@literatura.nl

Facebook: http://www.facebook.com/pisarzemowia

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.

%d blogerów lubi to: